ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ!!!!!

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ!!!!!!!
Επιστολή του Συλλόγου μας προς τους κ.κ. Βουλευτές του Ν. Σερρών...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
από ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ (υπό ίδρυση)
ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ 3 - ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛ: 6972217676
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 7
ΣΕΡΡΕΣ 12/12/2012

Προς
κ.κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ!!!!!!!

Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές του Ν. Σ ερρών,
Σε συνέχεια προηγουμένων ενημερώσεων για τα προβλήματα του κλάδου μας , σας ενημερώνουμε για την τελευταία δυσάρεστη εξέλιξη που μόλις ενημερωθήκαμε.
Σας αποστέλλουμε συνημμένα δημοσίευμα στο διαδίκτυο σύμφωνα με το οποίο στα νησιά άρχισε η εφαρμογή της έκτακτης εισφοράς χωρίς να βγει καν Υπουργική απόφαση, όπως ρητά ορίζει ο Ν4093/2012. Αυτό είναι άλλη μια αυθαιρεσία του ΥΠΕΚΑ και των ΔΕΔΔΗΕ και ΛΑΓΗΕ, και έχει στόχο να περιορίσει τις δυνατότητες νομικής προσφυγής των θιγόμενων παραγωγών.
Σε επικοινώνια με τον κ. Καλογεράκη , Πρόεδρο του ΠΑΣΥΦ, μου επιβεβαίωσε ότι στα νησιά που πληρώθηκαν για τον Αύγουστο από το ΔΕΔΔΗΕ , τους κατέβαλλε ο ΔΕΔΔΗΕ το υπόλοιπο ποσό μετά την παρακράτηση της έκτακτης εισφοράς , χωρίς υπουργική απόφαση και χωρίς μέχρι στιγμής να τους στείλει κάποιο παραστατικό ώστε να μην φορολογηθούν και για την έκτακτη εισφορά. Ήδη οι παραγωγοί της Κρήτης θα ασκήσουν τις πρώτες αγωγές κατά της παρακράτησης της έκτακτης εισφοράς και ευελπιστούν μέχρι να πληρωθούμε εμείς τον Ιούλιο να υπάρξουν οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις , ώστε να υπάρχει δεδικασμένο.

κ.κ. Βουλευτές,
η παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον διωγμό που υφίστανται οι παραγωγοί ηλεκ. Ενέργειας από φωτοβολταϊκά και την πολιτική αλητεία με την οποία συμπεριφέρεται η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ , που έχει αναλάβει εργολαβικά να καθαρίσει το τοπίο της ενέργειας προς όφελος των επερχόμενων συγκεκριμένων συμφερόντων που θα αναλάβουν την επόμενη διετία την διαχείριση της απελευθερωμένης ηλεκτρικής ενέργειας.
Σας καλούμε λοιπόν να αναλάβετε πρωτοβουλίες σε συνεργασία και με βουλευτές άλλων Νομών για την ανατροπή της διαμορφούμενης κατάστασης και την νομοθέτηση των αλλαγών που έχουμε ζητήσει από τους αρμόδιους Υπουργούς και σας έχουμε κοινοποιήσει.

κ.κ. Βουλευτές,
ελπίζουμε από σήμερα να σας έχουμε δίπλα μας και να βοηθήσετε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μας πριν είναι πολύ αργά.
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την άμεση ανταπόκριση σας

Μετά τιμής

Γ. Μπάτζιος
Πρόεδρος προσωρινού Δ.Σ.
Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Ν. Σερρών

Home ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ!!!!!