ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ κ.κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΗΤΑΡΑΚΗ.

Την Τρίτη 26/3/2013 ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του συλλόγου μας πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων για θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας .
Σε αυτές τις συναντήσεις συμμετείχαν και εκπρόσωποι των συλλόγων Βεροίας και Ημαθίας καθώς και βουλευτές τους.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υφυπουργό κ. Μαυραγανη και των Γενικό Γραμματέα Εσόδων κ. Θεοχαρη με θέμα την απόδοση του ΦΠΑ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τον ΛΑΓΗΕ .
Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Υφυπουργό κ. Παπαγεωργιου και συζητήθηκαν τα θέματα της έκτακτης εισφοράς, οι   στρεβλώσεις της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας , της ρευστότητας και της εξυπηρέτησης των δανειακών υποχρεώσεων .

 

Την Τετάρτη 27/3/2013 επίσκεψη του ΣΠΗΕΦ Σερρών στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για να συζητηθούν τα θέματα  που έχουν προκύψει με τον παλιό και επικείμενο αναπτυξιακό νόμο.
Λογω  απουσίας του Υπουργού κ.Χατζηδακη, του Υφυπουργού κ.Μηταρακη και του Γ.Γ.Ιδιωτικων Επενδύσεων κ.Μαχαιρα ζητήσαμε νέο ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.
Εν συνεχεία μεταβήκαμε στη Βουλή με σκοπό την ενημέρωση των αρμοδίων τομεαρχων ενέργειας όλων των κομμάτων για την συνάντηση στα τρία Υπουργεία ζητώντας τη συνδρομή τους καθώς και τη συνεχή συνεργασία μαζί μας εν όψει  της  κατάθεσης του νομοσχεδίου για συνολική λύση στον τομεα των ΑΠΕ και ιδιαίτερα των φωτοβολταικων.

Για περισσότερη και αναλυτικότερη ενημέρωση το Δ.Σ. του συλλόγου θα διοργανώσει σύντομα γενική συνέλευση.

Home ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ κ.κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΗΤΑΡΑΚΗ.