ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Ε.Β. ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Α.Π.Ε.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΠΡΟΣ  Υ.Π.Ε.Κ.Α.

Επιστολή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης απέστειλε ο σύλλογός  μας προς την ηγεσία  του Υ.Π.Ε.Κ.Α.  , με κοινοποίηση στον  Πρωθυπουργό και τους  κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη  για  τα  δημοσιεύματα που  φέρουν  το Υπουργείο  και  τη  ΡΑΕ  να προτίθεται  να  επιδοτήσει  με  20  εκατομμύρια  ευρώ  τον ΣΕΒ  από  τον  λογαριασμό  των  Α.Π.Ε.

 

 

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Πληροφορηθήκαμε δια του τύπου , ότι είναι στις προθέσεις του Υπουργείου σας και της Ρ.Α.Ε., να αφαιρέσετε περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ από τους «ελλειμματικούς πόρους» των Α.Π.Ε. για να επιδοτήσετε την επιβάρυνση από τους ρύπους μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων.
Βεβαίως αυτοί που δημοσιεύουν τα παραπάνω αγνοούν ότι ο τίτλος του Υπουργείου σας είναι Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και όχι Υπουργείο Βιομηχανίας.
Και πρέπει να ξέρουν ότι η υπερβολική φαντασία και αλαζονεία οδηγεί τους ανθρώπους στα όρια της ψυχασθένειας και της δικτατορικής συμπεριφοράς που είναι επικίνδυνες καταστάσεις.
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
πιστεύουμε ότι άμεσα θα διαψεύσετε τα παραπάνω δημοσιεύματα , που προσπαθούν να γελοιοποιήσουν και να ακυρώσουν το έργο του Υπουργείου σας λίγες μέρες μετά την απόφασή σας για αναπροσαρμογή του τέλους ΕΤΜΕΑΡ.

Μετά τιμής

Γ. Μπάτζιος
Πρόεδρος προσωρινού Δ.Σ.
Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Home ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Ε.Β. ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Α.Π.Ε.