ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ NEW DEAL

  cid 512828742EB84C8D82E5C86B754B3BA6xppcgr  Στην έκτακτη Γεν. Συνέλευση του ΣΠΗΕΦ  Ν. Σερρών , μετά από πρόταση  της Ομοσπονδίας (ΠΟΣΠΗΕΦ), αποφασίστηκε  να  προσφύγουμε  δικαστικά  κατά των συνεπειών του Ν.4254/2014 που παραβιάζει μονομερώς τις συμβάσεις μας.

    Τα  μέλη  του Συλλόγου  μας , επειδή πιστεύουν ότι τα  μέτρα  που ψηφίστηκαν ( πιστωτικό τιμολόγιο, περικοπή μονομερώς των τιμών των συμβάσεών μας , κ.ά.)  καταργούν κάθε έννοια Συνταγματικού , Εθνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου και είναι η απ' αρχή  και για μελοντικά κουρέματα, αποφάσισαν να αναλάβουν ολομέτωπο δικαστικό αγώνα για την ακύρωσή τους. Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε  , με την προτροπή της ΠΟΣΠΗΕΦ, να ανατεθούν οι νομικές κινήσεις από κοινού στα δικηγορικά γραφεία των κ.κ. "ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ"  και  "ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ – Ν. ΧΛΕΠΑΣ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ " .

Λόγω  του επείγοντος,  τα  μέλη μας που επιθυμούν να ακολουθήσουν την πρόταση του Συλλόγου, πρέπει  άμεσα (μέχρι  την Μ. Πέμπτη) να αποστείλουν  στη διεύθυνση : 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673 ▪ ΤΗΛ.: 2103608504 ▪
FAX: 2103608509 Web: www.syrothanasi.gr
▪ Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τα  παρακάτω  δικαιολογητικά :

aπαραιτητα ανα παρκο εγγραφα

1. συμβαση πωλησησ ηλεκτρικησ ενεργειασ

2. καταστατικο εταιριασ

3. εναρξη επιτηδευματοσ

4. δελτιο ταυτοτητασ για φυσικα προσωπα

5. τυχον δανειακεσ συμβασεισ με τραπεζεσ, συμβαση ενεχυρασησ απαιτησησ και όποια άλλη συμβαση εχετε με την τραπεζα (τροποποιητικη)

6. εκδοθεντα τιμολογια από 1-1-2013 εωσ και σημερα και αντιστοιχα ενημερωτικα σημειωματα

7. ενημερωτικο σημειωμα για πιστωτικο τιμολογιο

8. τελευταιοσ ισολογισμοσ εταιριασ

9. εκκαθαριστικο σημειωμα εφορια οικ. ετουσ 2013

10. λοιπα στοιχεια που να αποδεικνυουν ότι το newdeal ουσιαστικα προκαλει ανεπανορθωτη βλαβη στο παρκο (αδυναμια λειτουργιασ)   ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . (   ΠΧ ΚΛΤ ) .

11. συγκεκριμενοσ προσδιορισμοσ του υψους της μειωσησ της τιμησ μετα το νεwdeal.   ( Η ΤΙΜΗ ΠΡΙΝ Η ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ )

12. στοιχεια επικοινωνιασ [ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΜΑΙL, ΑΦΜ – Δ.Ο.Υ, ΠΟΣΑ KWEINAIEKAΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, AΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΡΚΟΥ, κωδικός ΕΔΡΕΘ]

13. AΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ( οικονομικησ συμμετοχησ εκαστου ανάλογα με Kw)

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ (12) ΚΑΙ (11) ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ  ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Το  πλήρες  κείμενο των νομικών  κινήσεων  και  του κόστους (προσφορά ) μπορείτε  να  το  διαβάσετε  εδώ

Home ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ NEW DEAL