ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Ο  Σύλλογός μας έλαβε προ ημερών την ακόλουθη επιστολή από τη  Δικηγορική Εταιρεία " ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ – Ν.  ΧΛΕΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" σχετικά με τη ματαίωση της συνεργασίας της με το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ τηνοποία και δημοσιεύουμε:

" ΘΕΜΑ: ΥΠΟΘΕΣΗ NEW  DEAL

 

          Αξιότιμοι κύριοι.

          Όπως γνωρίζετε, η απόφασή μας να συνεργαστούμε με συνάδελφο στην υπόψη υπόθεση ήταν αποτέλεσμα της παρότρυνσης εκ μέρους ιδίως του Προέδρου της ΠΟΣΠΗΕΦ. Η απόφασή μας αυτή λήφθηκε προκειμένου να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στον ΠΟΣΠΗΕΦ και παρά το γεγονός ότι η όλη διαδικασία επιλογής νομικών συμβούλων στην εξαιρετικά σημαντική αυτή υπόθεση για τους παραγωγούς καθώς και οι όροι της συνεργασίας μας αποδείχθηκαν απαξιωτικοί για τη Δικηγορική Εταιρεία μας.

          Αναλαμβάνοντας προσωπικά το βάρος μιας τέτοιας απόφασης έναντι των συνεταίρων και των συνεργατών μου, ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τον συνάδελφο, με τον οποίο φυσικά δεν υπήρξε ποτέ κανένα προσωπικό πρόβλημα, αφού ο ίδιος επιδιώκει επίσης εύλογα τα συμφέροντά του. Ωστόσο, η συμπεριφορά που τήρησε στη σχετική διαδικασία μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΗΕΦ, η οποία επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από μηνύματα που έστειλε ο ίδιος ακόμη και σε προσωπικούς μας πελάτες (!), δεν κατέλειπε άλλα περιθώρια συνεργασίας με βάση την αρχική συμφωνία με τον συνάδελφο.

          Στη συνέχεια από τη συζήτησή μου με τον Πρόεδρο προέκυψε ένα (τελευταίο) ενδεχόμενο να ασχοληθεί η Δικηγορική Εταιρεία μας μόνον με τις αγωγές αποζημιώσεως ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων, στο οποίο άλλωστε είναι αυτή η πλέον ειδικευμένη, με την προοπτική να κριθεί η υπόθεση σύντομα από το Σ.τ.Ε. και, αν απαιτηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η εκδοχή αυτή απορρίφθηκε από τον συνάδελφο, όπως ασφαλώς είχε κάθε δικαίωμα και ευχέρεια. Παρά ταύτα, η –καλόπιστη σαφώς- πρόταση του Προέδρου να εμφανιζόμαστε στην συνεργασία χωρίς να συμμετέχουμε σε αυτήν (!) δεν μπορούσε ασφαλώς να γίνει δεκτή, προεχόντως διότι, όπως είναι σαφές, τα ονόματα και το κύρος των γραφείων δεν χαρίζονται αλλά κτίζονται με πολύ κόπο και προσπάθεια

          Σε κάθε περίπτωση, εγώ επιμένω ότι ίσως να ήταν σκόπιμο να εξετάσει η ΠΟΣΠΗΕΦ τη συνεργασία μας αποκλειστικώς για τα διοικητικά δικαστήρια με καθαρό και νοικοκυρεμένο τρόπο. Πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατόν για να έχουμε το μέγιστο δυνατό των αποτελεσμάτων αποφεύγοντας ερασιτεχνισμούς. Εμμένω στην αρχική μου πρόταση για συνάντηση στην Αθήνα, προκειμένου να συζητηθούν όλα και να εξεταστούν τυχόν επιλογές.

          Είμαστε στη διάθεσή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ"

Home ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ