ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ Φ/Β.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ Φ/Β.
Επιστολή του Συλλόγου μας προς τον κ. Πρόεδρο του ΛΑΓΗΕ για τις πληρωμές...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
από ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ (υπό ίδρυση)
ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ 3 - ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛ: 6972217676
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 8
ΣΕΡΡΕΣ 13/12/2012

Προς
κ. Πρόεδρο ΛΑΓΗΕ Α.Ε.

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ Φ/Β.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
ο Σύλλογός μας συστάθηκε για να εκπροσωπήσει περί τα 300 φωτοβολταϊκά πάρκα που λειτουργούν στο Ν. Σερρών. Ήδη τα μέλη του ξεπερνούν τους 70 ιδιοκτήτες ενός ή περισσοτέρων Φ/Β πάρκων.

κ. Πρόεδρε,
οι παραγωγοί -μέλη μας έχουν περιέλθει στα όρια της χρεοκοπίας λόγω της πολύμηνης καθυστέρησης εξόφλησης τους από το ΛΑΓΗΕ. Ήδη επί πέντε μήνες είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν τα τοκοχρεολύσια των υψηλότοκων δανείων που έχουν λάβει ,καθώς και να καταβάλλουν εμπρόθεσμα στις ΔΟΥ τον ΦΠΑ που δεν έχουν εισπράξει. Σε ένα μήνα από σήμερα θα πρέπει να ξαναπληρώσουν ΦΠΑ και τόκους εξαμήνου καθώς και ασφαλιστικές εισφορές. Δεδομένου ότι οι οφειλές του ΛΑΓΗΕ ξεπερνούν το 70% των ετήσιων εσόδων τους , η τυχόν μεγαλύτερη καθυστέρηση θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να οδηγηθούν στη χρεοκοπία , χωρίς να ευθύνονται.
κ. Πρόεδρε,
όπως γνωρίζετε ο ΛΑΓΗΕ έχει προ πολλού αθετήσει τους όρους πληρωμής των συμβάσεων που έχει υπογράψει με τους παραγωγούς και πέραν των άλλων , κατά τη σύμβαση , οφείλει τόκους υπερημερίας.
Κατόπιν των ανωτέρω θα παρακαλούσαμε να έχουμε άμεσα ενημέρωση για το πότε θα πληρωθεί ο μήνας ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 και τι προγραμματίζετε να κάνετε για τους τόκους υπερημερίας που οφείλετε στα μέλη μας κατά τη μεταξύ μας σύμβαση. Ακόμη θα παρακαλούσαμε να έχουμε τακτική ενημέρωση για τις προγραμματιζόμενες πληρωμές.
κ. Πρόεδρε,
θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα στο εύλογο αίτημα μας , καθώς και ότι θα κάνετε ότι είναι απαραίτητο για την ομαλοποίηση των πληρωμών και την εφαρμογή των όρων των υπογραμμένων συμβάσεων.

Μετά τιμής

Γ. Μπάτζιος
Πρόεδρος προσωρινού Δ.Σ.
Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 

Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ Φ/Β.