Ετήσια Εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτοβολταϊκών (Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.) στις 9/2/2019

Το Σάββατο 9/2/2019, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας απο Φωτοβολταϊκά (Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.), θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη την Ετήσια Εκδήλωση της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο 5* GRAND HOTEL PALACE στη Θεσσαλονίκη.

GRAND HOTEL

 

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι όλων των Θεσμικών Φορέων της Ενεργειακής Αγοράς και πιο συγκεκριμένα, του Υπουργείου Ενέργειας, του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του ΔΑΠΕΕΠ, του ΚΑΠΕ, της ΔΕΗ, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, των Περιφερειών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Η συμμετοχή στην φετινή εκδήλωση, προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το έντονο ενδιαφέρον επενδυτών και μελών των Συλλόγων της Ομοσπονδίας, για την κατασκευή νέων φωτοβολταϊκών μονάδων, υπό το νέο καθεστώς στήριξης (feed in premium), η μετάβαση εντός του 2019 στο EU TARGET MODEL και οι σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία των ΑΠΕ, είναι από τα πλέον σημαντικά ζητήματα τα οποία θα παρουσιαστούν στην φετινή Ετήσια Εκδήλωση.

Περισσότερα...

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΠΗΕΦ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ 9-4-2017

cid 512828742EB84C8D82E5C86B754B3BA6xppcgr Το Δ.Σ. του ΣΠΗΕΦ Ν. ΣΕΡΡΩΝ που προέκυψε από τις εκλογές της 9/4/2017, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

                     ΠΑΝΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , Πρόεδρος
                     ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , Αντιπρόεδρος
                     ΜΙΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Γεν. Γραμματέας
                     ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Ταμίας
                     ΜΠΙΜΠΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ , Οργ. Γραμματέας

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΗΕΦ Ν. ΣΕΡΡΩΝ (4)

  Το Δ.Σ. του ΣΠΗΕΦ Ν. Σερρών καλεί τα μέλη του Συλλόγου την ΚΥΡΙΑΚΗ 9/4/2017, και ώρα 11π.μ. , στο 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών σε Γεν. Συνέλευση ,για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων του Συλλόγου για την ΠΟΣΠΗΕΦ .

Τα θέματα της Γ.Σ. θα είναι τα εξής:

1. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

2. Κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εκλογή του 5μελούς Δ.Σ. και των δύο Αναπληρωματικών μελών του, για την εκλογή της τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και των δύο Αναπληρωματικών μελών της, καθώς και των αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στην ΠΟΣΠΗΕΦ και των αναπληρωματικών τους.

3. Διενέργεια εκλογών

. Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΙΣ 6-3-2016

cid 512828742EB84C8D82E5C86B754B3BA6xppcgr  Ο ΣΠΗΕΦ Ν. Σερρών καλεί τα μέλη του, παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά , σε έκτακτη Γεν. Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 06/03/2016  και ώρα 7μ.μ. στον 3ο Όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών, προκειμένου να γίνει ενημέρωσή τους από το Δ.Σ. για τα θέματα που μας απασχολούν (ανακεφαλαιοποιήσεις  δανείων , ομαδική ασφάλιση φωτοβολταϊκών,  πληρωμές , φορολογικά, κ.ά.)

Η παρουσία όλων των παραγωγών θεωρείται επιβεβλημένη .

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΠΗΕΦ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Το Δ.Σ. του ΣΠΗΕΦ  Ν.  ΣΕΡΡΩΝ  που προέκυψε από τις εκλογές  της 22/3/2015,  συγκροτήθηκε  σε  σώμα  ως  εξής:

  • ΠΑΝΑΓΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ,      Πρόεδρος
  • ΓΚΕΓΚΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ,   Αντιπρόεδρος
  • ΚΟΥΤΣΗ   ΧΡΥΣΑ,         Γεν.  Γραμματέας
  • ΛΩΡΙΔΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,  Ταμίας
  • ΜΠΙΜΠΛΙΑΣ  ΘΩΜΑΣ ,  Οργ.  Γραμματέας

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΣΠΗΕΦ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

                                                                                                           

                                         

                                                                                                                                                   

                                           
Άγια Νύχτα
                                                                                   
                                            από John Paps

 

’’ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟΥ ΣΠΗΕΦ  Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ 

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ   ΠΟΛΛΑ

ΥΓΕΙΑ  και  ΕΥΤΥΧΙΑ

   και  ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ  το 2015 ’’

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΣΠΗΕΦ 25-6-2014

ΠΗΓΗ: pospief.gr

 

1) Στις 27/6, στις 09:00, εκδικάζονται στο Πρωτοδικείο Αθηνών οι πρώτες ομάδες ασφαλιστικών μέτρων, κατά του ΛΑΓΗΕ , στο κτίριο 5 αίθουσα 1 στο Δικαστήριο των Ευελπίδων ,

Η Διαδικασία είναι ανοικτή και μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει . Κρίνεται σκόπιμο από τη Διοίκηση να παραβρεθούν όσοι μπορούν για να διαμορφώσουν άποψη σχετικά με τη διαδικασία και τα επιχειρήματα του ΛΑΓΗΕ του ΔΕΔΔΗΕ και των Δικηγόρων του Δημοσίου . Σήμερα σε αντίστοιχη διαδικασία εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ οι Δικηγόροι και Μάρτυρες του ΛΑΓΗΕ ισχυρίστηκαν ΨΕΥΔΩΣ ότι οι τιμές μας δεν ήταν Εγγυημένες και μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν με υπουργική Απόφαση . Άλλος Δικηγόρος του ΔΕΔΔΗΕ αποκαλούσε τις τιμές μας Εγγυημένες ( ας συννενοηθούν μεταξύ τους ) και Προνομιακές .

2) Επειδή η Διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων είναι ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη και πρέπει να αποδείξουμε τη Ζημιά που έχουμε υποστεί θα πρέπει όλοι όσοι έχουν ασκήσει ένδικα μέσα με τον Κύριο Κολλύρη να του αποστείλουν το αρχείο excel συμπληρωμένο . Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι Συνάδερφοι που δεν το έχουν αποστείλει ακόμα . Θα πρέπει να καταβληθεί Προσπάθεια να κατατεθεί το αργότερο ως αύριο σε Επικοινωνία με το Νομικό Γραφείο .

Επιπλέον υπάρχουν κάποιοι Φάκελοι που στάλθηκαν στο Συνεργαζόμενο Νομικό Γραφείο με Ελλείψεις . Παρακαλούνται πολλοί όσοι έχουν λάβει τέτοια ειδοποίηση από το Νομικό Γραφείο να αποστείλουν τα σχετικά ¨Έγγραφα .

3) Για όσους έχουν κατατεθεί Προσωρινές Διαταγές θα πρέπει να έχουν ήδη λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα σχετικό από το Νομικό Γραφείο Αν κάποιος συνάδερφος δεν πήρε σχετικό Μήνυμα παρακαλείται να αποστείλει ε-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Μόλις συζητηθούν τα ασφαλιστικά θα λάβουν όλοι νέο mailκαθώς και μόλις προσδιοριστεί η αγωγή .

4) Από το Συνεργαζόμενο Νομικό Γραφείο έχουν αποσταλεί για όλους τους Συμμετέχοντες στα ένδικα Μέσα εξώδικες δηλώσεις διαμαρτυρίας προς ΛΑΓΗΕ – ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό τη διατύπωση ρητής νομικής επιφύλαξης.

Στο κείμενο μεταξύ άλλων Δηλώνεται σχετικά :

«... δηλώνουμε ότι:

- θεωρούμε τη συμπεριφορά σας παράνομη, αντισυμβατική και καταχρηστική,

- αρνούμεθα να αποδεχθούμε την εγκυρότητα των πιστωτικών σημειωμάτων για το έτος 2013 που έκαστος έχει λάβει από την εταιρία σας,

- η έκδοση και αποστολή προς υμάς των τιμολογίων εκ μέρους εκάστου ουδόλως συνεπάγεται την εκ μέρους του δήθεν σιωπηρή αποδοχή των ποσών που παρανόμως και αντισυμβατικώς αποδίδονται εις υμάς,

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

cid 512828742EB84C8D82E5C86B754B3BA6xppcgr  Ο ΣΠΗΕΦ Ν. Σερρών καλεί τα  μέλη του, παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά ,  σε έκτακτη Γεν. Συνέλευση την   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/6/2014 και ώρα 8μ.μ. στον 3ο  Όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών προκειμένου να γίνει  ενημέρωσή τους από το Δ.Σ. για τα θέματα που μας απασχολούν (νομικές διεκδικήσεις , πληρωμές , φορολογικά, κ.ά.)

Η παρουσία όλων των παραγωγών  θεωρείται επιβεβλημένη .

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Ο  Σύλλογός μας έλαβε προ ημερών την ακόλουθη επιστολή από τη  Δικηγορική Εταιρεία " ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ – Ν.  ΧΛΕΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" σχετικά με τη ματαίωση της συνεργασίας της με το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ τηνοποία και δημοσιεύουμε:

" ΘΕΜΑ: ΥΠΟΘΕΣΗ NEW  DEAL

 

          Αξιότιμοι κύριοι.

          Όπως γνωρίζετε, η απόφασή μας να συνεργαστούμε με συνάδελφο στην υπόψη υπόθεση ήταν αποτέλεσμα της παρότρυνσης εκ μέρους ιδίως του Προέδρου της ΠΟΣΠΗΕΦ. Η απόφασή μας αυτή λήφθηκε προκειμένου να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στον ΠΟΣΠΗΕΦ και παρά το γεγονός ότι η όλη διαδικασία επιλογής νομικών συμβούλων στην εξαιρετικά σημαντική αυτή υπόθεση για τους παραγωγούς καθώς και οι όροι της συνεργασίας μας αποδείχθηκαν απαξιωτικοί για τη Δικηγορική Εταιρεία μας.

          Αναλαμβάνοντας προσωπικά το βάρος μιας τέτοιας απόφασης έναντι των συνεταίρων και των συνεργατών μου, ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τον συνάδελφο, με τον οποίο φυσικά δεν υπήρξε ποτέ κανένα προσωπικό πρόβλημα, αφού ο ίδιος επιδιώκει επίσης εύλογα τα συμφέροντά του. Ωστόσο, η συμπεριφορά που τήρησε στη σχετική διαδικασία μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΗΕΦ, η οποία επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από μηνύματα που έστειλε ο ίδιος ακόμη και σε προσωπικούς μας πελάτες (!), δεν κατέλειπε άλλα περιθώρια συνεργασίας με βάση την αρχική συμφωνία με τον συνάδελφο.

          Στη συνέχεια από τη συζήτησή μου με τον Πρόεδρο προέκυψε ένα (τελευταίο) ενδεχόμενο να ασχοληθεί η Δικηγορική Εταιρεία μας μόνον με τις αγωγές αποζημιώσεως ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων, στο οποίο άλλωστε είναι αυτή η πλέον ειδικευμένη, με την προοπτική να κριθεί η υπόθεση σύντομα από το Σ.τ.Ε. και, αν απαιτηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η εκδοχή αυτή απορρίφθηκε από τον συνάδελφο, όπως ασφαλώς είχε κάθε δικαίωμα και ευχέρεια. Παρά ταύτα, η –καλόπιστη σαφώς- πρόταση του Προέδρου να εμφανιζόμαστε στην συνεργασία χωρίς να συμμετέχουμε σε αυτήν (!) δεν μπορούσε ασφαλώς να γίνει δεκτή, προεχόντως διότι, όπως είναι σαφές, τα ονόματα και το κύρος των γραφείων δεν χαρίζονται αλλά κτίζονται με πολύ κόπο και προσπάθεια

          Σε κάθε περίπτωση, εγώ επιμένω ότι ίσως να ήταν σκόπιμο να εξετάσει η ΠΟΣΠΗΕΦ τη συνεργασία μας αποκλειστικώς για τα διοικητικά δικαστήρια με καθαρό και νοικοκυρεμένο τρόπο. Πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατόν για να έχουμε το μέγιστο δυνατό των αποτελεσμάτων αποφεύγοντας ερασιτεχνισμούς. Εμμένω στην αρχική μου πρόταση για συνάντηση στην Αθήνα, προκειμένου να συζητηθούν όλα και να εξεταστούν τυχόν επιλογές.

          Είμαστε στη διάθεσή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ"

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

  

το Δ.Σ. του  Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν.  ΣΕΡΡΩΝ

σας   εύχεται Υγεία και

το Φως της Ανάστασης του Κυρίου να φωτίσει τις καρδιές μας και τη ζωή μας

 

 

 

 

ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ NEW DEAL

  cid 512828742EB84C8D82E5C86B754B3BA6xppcgr  Στην έκτακτη Γεν. Συνέλευση του ΣΠΗΕΦ  Ν. Σερρών , μετά από πρόταση  της Ομοσπονδίας (ΠΟΣΠΗΕΦ), αποφασίστηκε  να  προσφύγουμε  δικαστικά  κατά των συνεπειών του Ν.4254/2014 που παραβιάζει μονομερώς τις συμβάσεις μας.

    Τα  μέλη  του Συλλόγου  μας , επειδή πιστεύουν ότι τα  μέτρα  που ψηφίστηκαν ( πιστωτικό τιμολόγιο, περικοπή μονομερώς των τιμών των συμβάσεών μας , κ.ά.)  καταργούν κάθε έννοια Συνταγματικού , Εθνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου και είναι η απ' αρχή  και για μελοντικά κουρέματα, αποφάσισαν να αναλάβουν ολομέτωπο δικαστικό αγώνα για την ακύρωσή τους. Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε  , με την προτροπή της ΠΟΣΠΗΕΦ, να ανατεθούν οι νομικές κινήσεις από κοινού στα δικηγορικά γραφεία των κ.κ. "ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ"  και  "ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ – Ν. ΧΛΕΠΑΣ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ " .

Λόγω  του επείγοντος,  τα  μέλη μας που επιθυμούν να ακολουθήσουν την πρόταση του Συλλόγου, πρέπει  άμεσα (μέχρι  την Μ. Πέμπτη) να αποστείλουν  στη διεύθυνση : 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673 ▪ ΤΗΛ.: 2103608504 ▪
FAX: 2103608509 Web: www.syrothanasi.gr
▪ Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τα  παρακάτω  δικαιολογητικά :

aπαραιτητα ανα παρκο εγγραφα

1. συμβαση πωλησησ ηλεκτρικησ ενεργειασ

2. καταστατικο εταιριασ

3. εναρξη επιτηδευματοσ

4. δελτιο ταυτοτητασ για φυσικα προσωπα

5. τυχον δανειακεσ συμβασεισ με τραπεζεσ, συμβαση ενεχυρασησ απαιτησησ και όποια άλλη συμβαση εχετε με την τραπεζα (τροποποιητικη)

6. εκδοθεντα τιμολογια από 1-1-2013 εωσ και σημερα και αντιστοιχα ενημερωτικα σημειωματα

7. ενημερωτικο σημειωμα για πιστωτικο τιμολογιο

8. τελευταιοσ ισολογισμοσ εταιριασ

9. εκκαθαριστικο σημειωμα εφορια οικ. ετουσ 2013

10. λοιπα στοιχεια που να αποδεικνυουν ότι το newdeal ουσιαστικα προκαλει ανεπανορθωτη βλαβη στο παρκο (αδυναμια λειτουργιασ)   ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . (   ΠΧ ΚΛΤ ) .

11. συγκεκριμενοσ προσδιορισμοσ του υψους της μειωσησ της τιμησ μετα το νεwdeal.   ( Η ΤΙΜΗ ΠΡΙΝ Η ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ )

12. στοιχεια επικοινωνιασ [ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΜΑΙL, ΑΦΜ – Δ.Ο.Υ, ΠΟΣΑ KWEINAIEKAΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, AΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΡΚΟΥ, κωδικός ΕΔΡΕΘ]

13. AΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ( οικονομικησ συμμετοχησ εκαστου ανάλογα με Kw)

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ (12) ΚΑΙ (11) ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ  ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Το  πλήρες  κείμενο των νομικών  κινήσεων  και  του κόστους (προσφορά ) μπορείτε  να  το  διαβάσετε  εδώ

Υποκατηγορίες

Home ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ