ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
από ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ 3 - ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛ: 6948751400
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕΡΡΕΣ 01/06/2013
                                               ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στη συνεδρίαση της 31/5/2013 , αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου μας την ΠΕΜΠΤΗ 06/06/2013, και ώρα 8:30 μ.μ. , στο 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών.
Τα θέματα της Γ.Σ. θα είναι τα εξής:
1. Απόφαση για τη συμμετοχή του Συλλόγου στην Ομοσπονδία ως ιδρυτικό μέλος, δυνάμει του άρθρου 10 παρ 2β του καταστατικού μας
2. Απόφαση – Δήλωση του σώματος της Γ.Σ. ότι εγκρίνει το καταστατικό της Ομοσπονδίας
3. Απόφαση για τον ορισμό του εκπροσώπου του Συλλόγου μας που θα υπογράψει την ιδρυτική πράξη και το καταστατικό της Ομοσπονδίας
4. Απόφαση για τον ορισμό του εκπροσώπου του Συλλόγου μας στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που θα αναλάβει τις ενέργειες για την ίδρυση της Ομοσπονδίας και θα καταθέσει τη σχετική αίτηση ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων.
Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη ώστε να υπάρξει απαρτία.
Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας , η συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και την ίδια μέρα της επόμενης εβδομάδας (13/06/2013).
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
Γ. Παναγής                                     Θ. Αντωνόπουλος

Home ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ