ΠΟΣΠΗΕΦ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ .

΄Συνάδερφοι Παραγωγοί .

Εφτασε η ώρα που ολοι απευχόμασταν αλλα δεν μπορούμε να αποφύγουμε .

Το NEW DEAL που δεν είναι DEAL αλλά .... με ΣΤΥΛ κατατέθηκε . Μαζί με όλες τις άλλες ενέργειες ετοιμαζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κατεβούμε στην Αθήνα .

Γίνεται προσπάθεια να συννενοηθούμε ολοι μαζί οι Σύλλογοι καθώς και Ανεξάρτητοι Παραγωγοί για μία Πανελλλήνια δυναμική διαμαρτυρία .

Η διαμαρτυρία θα πρεπει να γίνει μάλλον καποια στιγμή την επόμενη βδομάδα όταν το Νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην Επιτροπή Εμπορίου . Δεν ξέρουμε ακόμα ακριβή ημερομηνία .

Οι Σύλλογοι που απαρτίζουν την Ομοσπονδία θα κάνουν Γενικές Συνελεύσεις αυτήν την εβδομάδα και θα ξεκινήσουν να μαζεύουν συμμετοχές για να κανονιστούν τα Λεωφορεία .

Οσοι είναι σε περιοχές που υπάρχουν Σύλλογοι Παραγωγών μπορούν να επικοινωνούν με τους τοπικούς Συλλόγους .

Σύλλογοι υπάρχουν σε ΚΟΜΟΤΗΝΗ , ΔΡΑΜΑ , ΚΑΒΑΛΑ , ΣΕΡΡΕΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ ) ΒΕΡΟΙΑ , ΕΔΕΣΣΑ , ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΚΟΖΑΝΗ ( ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ )

Οσοι δεν έχουν συλλόγους στην περιοχή τους, τους προτείνουμε να προσπαθούν να μαζευτούν όσο μπορούν περισσότεροι και μετά να επικονωνούν με την Ομοσπονδία μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα της Ομοσπονδίας .

Θα πρεπει να είμαστε ολοι . Μαζί και οι στέγες των 10 kW .

ΠΟΣΠΗΕΦ

Home ΠΟΣΠΗΕΦ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ .