ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Καλούμε  τα  μέλη του Συλλόγου μας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση ,η  οποία θα   γίνει την  Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 και ώρα 19:30, στην   αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Σερρών

.Θέμα της συνέλευσης  είναι  η  ενημέρωση  των  μελών του Συλλόγου μας για  την συνάντηση  της Παρασκευής με τα μέλη της  Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Συλλόγων Φ/Β στην Θεσσαλονίκη για τις  επιπτώσεις του νομοσχέδιου  της εξόντωσης μας ΄ new  deal  που  ψηφίστηκε πρόσφατα στην Βουλή και  για τις  νομικές ενέργειες και διαδικασίες που μπορούν να εγερθούν κατά  των νέων ληφθέντων μέτρων που πλήττουν τον κλάδο μας.

Η αθρόα   προσέλευση  όλων των μελών είναι επιβεβλημένη επειδή εάν  μείνουμε αδιάφοροι η σημερινή  άδικη επίθεση κατά των Φ/Β θα οδηγήσει σίγουρα στην  οικονομική εξόντωση μας με άμεσο αντίκτυπο την αδυναμία   αποπληρωμής των δανείων και την δέσμευση των περιουσιακών μας  στοιχείων ακόμη  και των σπιτιών μας. Για τις  δράσεις του Συλλόγου μας  ενημερώνεστε καθημερινά  στο site spiefnserron. gr και  της Ομοσπονδίας ενημερώνεστε καθημερινά  στο site  pospief.gr

Όσα μέλη  δεν έχουν ακόμη τακτοποιήσει τις  οικονομικές τους υποχρεώσεις στο ταμείο του Συλλόγου παρακαλούνται να το πράξουν  επειδή  οι κινητοποιήσεις δεν γίνονται χωρίς χρήματα . .

Καλούμε το  σύνολο  των επενδυτών Φ/Β συστημάτων, του Νομού Σερρών και των όμορων  Νομών που δεν  εγγράφηκαν ακόμη στον Σύλλογο μας να  εγγραφούν , δεδομένου ότι η μαζική αντίδραση όλων των ιδιοκτητών Φ / Β επηρεάζει τις πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται εις βάρος των επενδύσεών  μας.

Το Δ.Σ

του ΣΠΗΕΦ Ν. Σερρών

Home ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ