ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 24 Φεβρουαρίου 2013 , στον 3ο Όροφο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ , όπως έχετε ενημερωθεί θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας που είχαν αναβληθεί την προηγούμενη Κυριακή λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Το Δ.Σ. θεώρησε ότι δεν μπορούσαν να αναβληθούν εκ νέου και διαμόρφωσε το πρόγραμμα έτσι ώστε και όσοι αγρότες μέλη μας επιθυμούν να είναι υποψήφιοι ή να προσέλθουν να ψηφίσουν να έχουν τη δυνατότητα.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεστε στις εκλογές έχουν τα μέλη που έχουν προσκομίσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα και έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τους, σύμφωνα με το καταστατικό.
Όσοι δεν έχουν προσκομίσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα και δεν έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τους , μπορούν να το πράξουν επι τόπου πριν την έναρξη της Γ.Σ. (στις 11π.μ.) και να έχουν όλα τα δικαιώματά τους.
Το πρόγραμμα της Γ.Σ. έχει ως εξής:
1. Στις 11π.μ. προσέλευση και τακτοποίηση των μη τακτοποιημένων μελών.
2. Έναρξη Γ.Σ. και εκλογή Προεδρείου
3. Απολογισμός προσωρινού Δ.Σ. και έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του Δ.Σ. δι' ανατάσεως της χειρός
4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και κατάθεση υποψηφιοτήτων
5. Διάλλειμα για εκτύπωση ψηφοδελτίων
6. Έναρξη εκλογών
7. Πέρας εκλογών στις 5μμ


Θεωρούμε ότι πρέπει όλα τα μέλη μας πρέπει να προσέλθουν ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία και να μην ταλαιτωρηθούν και αναγκαστούν να ξαναέλθουν στις Σέρρες την άλλη Κυριακή τα μέλη μας που μένουν εκτός Σερρών.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι έχουν πληρώσει μόνο το τέλος έγγραφής για να μπορούν να είναι υποψήφιοι και να μπορούν να ψηφίσουν πρέπει να φέρουν μαζί τους:
• Συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής ( υπάρχει και στην ιστοσελίδα μας)
• Φωτοτυπία της ενεργοποίησης του/των πάρκου τους (κίτρινο χαρτί από τη ΔΕΗ)
• Αν επιθυμούν να εξουσιοδοτήσουν άλλο άτομο για να ψηφίσει 'η να είναι υποψήφιο για λογαριασμό τους να προσκομίσουν εξουσιοδότηση θεωρημένη στην Αστυνομία ή το ΚΕΠ.
• Οι εταιρείες πρέπει να φέρουν φωτοτυπία του τελευταίου τους καταστατικού και εξουσιοδότηση των διαχειριστών στο άτομο που θα τους εκπροσωπήσει.
• Να πληρωθεί η ετήσια συνδρομή

Mε συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το προσωρινό Δ.Σ. του Σ.Π.Η.Ε.Φ. Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Γ. Μπάτζιος                               Γ. Μίχος
Πρόεδρος                                Γραμματέας

Home ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ